Skoleleder

IMG_0069

Skoleleder Maiken Telling Kjeldsen.

Uddannet zoneterapeut og akupunktør og arbejder i dag fuld tid som behandler og underviser. Tidligere ansat gennem 20 år på OUH som lægesekretær, og senest som leder på sygehusets største medicinske afdeling. 

Maiken har tidligere været office manager ved Wilke Markedsanalyse i Odense og er leder- og regnskabsuddannet.

Maiken er i dag i gang med uddannelsen til biopat/naturopath ibm.

Fyns Zoneterapeutskole - Odense Zonecollege har eksisteret siden 1992, og har uddannet alternative behandlere siden. Historisk blev alene uddannelsen til zoneterapeut udbudt på skolen - men siden er uddannelser til kraniosakralterapeut og akupunktør kommet til.

Fyns Zoneterapeutskole åbner filial i Svendborg fra sommeren 2017, hvor vi vil udbyde zoneterapeutuddannelsen og en vifte af andre kursustilbud.

Dertil indgår Fyns Zoneterapeutskole i samarbejde med Institut for Biologisk Medicin, der fra skolens lokaler i Odense udbyder uddannelsen til biopat/naturopath ibm.

Skolen samarbejder dertil med flere andre skoler og behandlere om at tilbyde en bred vifte af efteruddannelseskurser og andre kurser inden for alternative behandlingsformer.

Skolen har altid været kendetegnet ved en høj kvalitet i uddannelserne og med fagligt dygtige undervisere.

Fyns Zoneterapeutskole har fra 2003 til juni 2015 været en del af skolerne “Zonecollege Køge - Holbæk - Odense”, som blev ledet og ejet af Ziggy Willumsen, men er fra juli 2015 igen en selvstændig enhed, da Ziggy efter 25 år i branchen valgte at overdrage roret for sine 3 skoler til yngre kræfter.

 

Ørkildsgade 21skole-web